Nieuws

NOC*NSF in actie voor de GR2018 verkiezingen
14 juli 2017

De gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 lijken nog ver weg maar veel politieke partijen zullen de zomervakantie aangrijpen om hun verkiezingsprogramma’s te schrijven. Dé gelegenheid om integrale kindcentra met sport en cultuur een mooie plek te geven in de verkiezingsprogramma’s, maar ook om na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 een prominente plek op de lokale politieke agenda te houden.

Verslag: PACT pakt door!
10 juli 2017

'PACT pakt door!’, onder die titel werd op 19 juli het grote PACT-event 2017 georganiseerd in de Fabrique in Utrecht. Ruim 350 enthousiaste en betrokken mensen kwamen bij elkaar om te luisteren, te leren en elkaar te inspireren over de samenwerking tussen onderwijs, kinderopvang en jeugdhulp.

Blog Claudia Doesburg: Eindelijk!
21 juni 2017

Het heeft even geduurd, maar drie jaar na de aanvraag heeft de Belastingdienst bevestigd dat UN1EK een fiscale eenheid voor de btw is! De organisatie UN1EK is tot stand gekomen door een bestuurlijke fusie tussen primair onderwijs en kinderopvang, gebaseerd op een gezamenlijke visie. Het is mooi dat deze ‘fusie-vanuit-een-visie’ door de toekenning van de status van fiscale eenheid voor de btw nu ook in de praktische uitwerking gefaciliteerd wordt. 

Kindcentra 2020 biedt petitie aan
20 juni 2017

Onder grote politieke belangstelling heeft Kindcentra 2020, mede namens het platform Kindcentra en de vijf betrokken brancheorganisaties, op dinsdag 20 juni 2017 een petitie aangeboden aan de Tweede Kamercommissies SZW en OCW. 

Berichtgeving onderzoek ouders kindcentra
20 juni 2017

Naar aanleiding van de berichtgeving over het onderzoek naar de mening van ouders over kindcentra kreeg Kindcentra 2020 de kans drijfveren en ideeën toe te lichten bij de Reformatorische Omroep.